Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Bakan Göktaş Ve Yenişehirlioğlu Mecliste bir araya geldi

Bakan Göktaş Ve Yenişehirlioğlu Mecliste bir araya geldi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile TBMM’de bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede sosyal hizmetlerin mevcut durumu ve sahada elde edilen geri bildirimler ele alındı.

Bakan Göktaş Ve Yenişehirlioğlu Mecliste bir araya geldi
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu TBMM’de bir araya geldi. Görüşmede sosyal hizmetlerin mevcut durumu, sahada elde edilen geri bildirimler, Manisa’nın talep ve önerileri değerlendirildi. Görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Yenişehirlioğlu “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş ile Gazi Meclisimizde bir araya geldik. Sayın Bakanımıza samimiyeti ve muhabbetinden dolayı teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“BÜYÜK TÜRKİYE AİLEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Meclisteki görüşmeleri sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan Bakan Göktaş ise Aile ve Nüfus On Yılı vizyonu doğrultusunda karalılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek “Bugün, Nöbetçi Bakan olarak Gazi Meclisimizdeydik. Kıymetli Milletvekillerimizle bir araya gelerek sosyal hizmetlerimizin mevcut durumunu, sahadan elde edilen geri bildirimleri, illerimizin talep ve önerilerini kapsamlı şekilde değerlendirdik. Aile ve Nüfus On Yılı vizyonumuzu somutlaştıran sosyal politikalarımızı her haneye ulaştırmaya, büyük Türkiye ailemiz için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız