Manisa Balıkesirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde genel kurul sonrasında Mümin Şafak dönemi başladı.
.jpeg)
Manisa Balıkesirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği 6. Olağan genel kurul toplantısı Maski İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Doğan, Özge Arslan, Hakan Gürtunca ve Cengiz Balkan ile CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan ile dernek üyeleri ile davetliler katıldı.
.jpeg)
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ise genel kurula video mesajla katıldı.
Tek liste halinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Muharrem İşbilir, dernek başkanlığı görevini Mümin Şafak’a devretti.

Genel kurul sonunda konuşma yapan yeni başkan Mümin Şafak, derneğin 2008'de kurulduğunu ve bugüne kadar başkanlık görevini sürdüren herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Bu bir görev değişimi olduğunu vurgulayan Başkan Şafak, "Bizden önceki emeği geçen tüm başkan ve kurucular teşekkürü borç biliyorum. Amacımız onların da bilgi birikimlerinden faydalanarak devraldığımız bu bayrağı çok daha ileriye taşımaktır. Bunun için geniş katılımlı oluşturduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımızla ve siz değerli hemşerilerimizle birlikte çok daha aktif, çok daha kucaklayıcı ve çok daha sıkı ilişkiler içinde siz değerli hemşerilerimize bu kadim şehre hizmet etmek hedefimizdir. Bu bağlamda bizimle beraber yol yürüyen ve kalbi bizimle beraber atan tüm hemşehri ve dostlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah hemşehrilerimize ve yaşadığımız şehre hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah." şeklinde konuştu. İHA
.jpeg)
