Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri BAŞKAN ÖZALPER’DEN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ÖZALPER’DEN YENİ YIL MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 2026 yılı dolayısıyla yayımladığı yeni yıl mesajında birlik, dayanışma ve adalet vurgusu yaptı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Başkan Özalper mesajında, “2025 yılında çok büyük kayıplar yaşadık. Acımız hala taze, hala eksiğiz. Acılar paylaşıldıkça hafifler, umut ise birlikte büyür. Birbirimize sımsıkı sarılarak yeni yılı karşılıyoruz. 2026’nın; yüzlerin daha çok güldüğü, dayanışmanın güçlendiği, insani değerlerin daha da pekiştiği bir yıl olmasını diliyorum. Manisa’da hiçbir vatandaşın kendini yalnız hissetmediği bir iklimi hep birlikte yaşatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“2026 UMUDUN BÜYÜDÜĞÜ BİR YIL OLSUN”

Tüm Manisalıların yeni yılını kutlayan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, “Yeni yılın Manisa’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve umut getirmesini diliyorum. 2026’yı daha güzel yarınlara açılan bir kapı haline getirmek hepimizin elinde. Bu yıl hepimiz için umudun, kardeşliğin, dayanışmanın, mutluluğun yılı olsun. Tüm Manisalıların yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Güzellik, sağlık, ve refahla gel 2026…”dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *