Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Cengiz Ebubekir Karayılan, Türkiye Şampiyonu Oldu

Cengiz Ebubekir Karayılan, Türkiye Şampiyonu Oldu


Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm takımında yer alan Cengiz Ebubekir Karayılan, Eskişehir’de düzenlenen Aycan Önel U14 Türkiye Şampiyonası’nda 2000 metre yürüyüş branşında Türkiye şampiyonu oldu. Yarışı 11 dakika 1 saniyelik derecesiyle tamamlayan Karayılan, büyük bir başarıya imza attı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm takımından Cengiz Ebubekir Karayılan, önemli bir başarıya imza attı. Karayılan, Eskişehir’de düzenlenen Aycan Önel U14 Türkiye Şampiyonası’nda 2000 metre yürüyüş yarışında 81 sporcu ile mücadele etti. Yarışı 11 dakika 1 saniyelik derecesiyle tamamlayan Karayılan, büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye Şampiyonu oldu.
“Amatör branşlara her zaman destek vereceğimizi söylemiştik”
Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Atınç Aksoy, “Amatör branşlara her zaman destek vereceğimizi söylemiştik. Cengiz Ebubekir Karayılan’ı Türkiye Şampiyonluğu nedeniyle tebrik ediyorum. Genç sporcumuzu ve emeği geçen antrenörleri Vedat Altan ve Dilek Demir Altan’ı da kutluyorum. Manisa’yı gururlandıran bu başarının diğer genç sporculara da örnek olacağına inanıyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *