Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Demircili minikler bu şenlikte doyasıya eğlendi

Demircili minikler bu şenlikte doyasıya eğlendi

Demirci’de Kaymakamlık koordinasyonuyla öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını artırmak ve birlik beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla “Uçurtma ve Çocuk Oyunları Şenliği” düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar geleneksel oyunlar oynayıp uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu.

Demircili minikler bu şenlikte doyasıya eğlendi
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

Demirci Kaymakamlığı koordinasyonunda; Demirci Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Sosyal Hizmet Merkezi (SHM), İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Demirci Orman İşletme Müdürlüğü ve Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı iş birliğiyle Mahmutlar Köyüne bağlı Sarıçayır Mevkii’nde “Uçurtma ve Çocuk Oyunları Şenliği” düzenlendi. Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını artırmak, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Sarıçayır Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikte çocukların mutluluğunun ve gelişiminin toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığı vurgulanırken birbirinden farklı etkinliklerle minikler unutulmaz bir gün yaşadı. Şenliğe katılan miniklere pamuk şekeri, patlamış mısır ve döner ikram edilirken gönüllü üniversite öğrencileri tarafından öğrencilerin yüzlerine boyalarla farklı desenler çizildi. Aynı zamanda çocukların eğlenmesi için balonlar şekillendirilerek geleneksel çocuk oyunları ile etkinliğe renk geldi. Eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, günün ilerleyen saatlerinde Demirci Akıncıları Anıtı’nın bulunduğu alanda rengârenk uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Düzenlenen şenliğe, Demirci Kaymakamı Fatih Bayram, Belediye Başkanı Erkan Kara, kurum amirleri, gönüllü üniversite öğrencileri ve çok sayıda minik öğrenci katılım sağladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız