Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Manisa'da 12 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Manisa'da 12 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Manisa il genelinde yasa dışı kenevir bitkisi üretimi yapanlara yönelik havadan ve karadan yapılan denetimlerde 12 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi, gözaltına alınan 14 kişiden 11'i tutuklandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Manisa il genelindeki kırsal alanda, mısır tarlaları arasında, insanların fazla gitmediği dağlık bölgelerde havadan yapılan denetimlerde yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen şahıslara yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Son 15 gün içerisinde istihbarata dayalı teknolojik imkanlardan faydalanarak kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen kişilere yönelik yapılan operasyonlarda 12 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ile toplam 14 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı. Manisa il Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan şüphelilerden 11'i sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklandı. Manisa il Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada her türlü suçla mücadele kapsamında emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlamak için istihbarata dayalı teknolojik imkanlardan faydalanarak mücadeleye kararlı ve inançlı bir şekilde devam edileceği belirtildi. Yasa dışı ekim ile karşılaşan her vatandaşın hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bildirmesi istendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *