Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Manisalı sporcular Türkiye Şampiyonası’nda madalyaları sildi süpürdü

Manisalı sporcular Türkiye Şampiyonası’nda madalyaları sildi süpürdü

01-03 Temmuz 2025 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Mustafa Ayyorkun Türkiye Yol Şampiyonası’nda Akhisar İlçe Spor Kulübü sporcuları önemli dereceler elde etti. Hem zamana karşı hem de yol yarışlarında kürsüye çıkan Akhisarlı genç bisikletçiler, ilçeye madalyalarla döndü.

Şampiyonanın ilk günü olan 1 Temmuz’daki zamana karşı yarışlarında: U13 Kadınlar kategorisinde Hilal Kaymaz Türkiye 2’ncisi, U11 Erkekler kategorisinde Deniz Atlas Tekin Türkiye 3’üncüsü oldu.

3 Temmuz’daki yol yarışlarında ise: U13 Kadınlarda Hilal Kaymaz Türkiye 2’ncisi, Miray Akcan Türkiye 4’üncüsü; U11 Erkeklerde Deniz Atlas Tekin Türkiye 4’üncüsü; U15 Kadınlarda ise İlknur Buğlem Karataş Türkiye 4’üncüsü oldu.


Akhisar İlçe Spor Kulübü Başkanı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, genç sporcuların gösterdiği performansla gurur duyduklarını belirtti. Kulüp yöneticileri, başarıların artarak devam edeceğini ve sporcuların milli takıma kazandırılması için çalışmalara hız verileceğini söyledi.

HABER: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *