Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Şehzadeler’de Engelsiz Yaşam Merkezi’nde anlamlı buluşma

Şehzadeler’de Engelsiz Yaşam Merkezi’nde anlamlı buluşma

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Şehzadeler Engelsiz Yaşam Merkezi’nde özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen mangal etkinliğinde, engelli öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlendiler.

Şehzadeler’de Engelsiz Yaşam Merkezi’nde anlamlı buluşma
KAYNAK: Şehzadeler Belediyesi Basın Bülteni
Okunma Süresi: 1 dk

Şehzadeler Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Engelsiz Yaşam Merkezi’nde özel gereksinimli çocuklar ve ailelerini bir araya getiren anlamlı bir etkinliğe imza attı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen mangal organizasyonu, katılanlara keyifli anlar yaşattı. Etkinlik boyunca çocuklar ve aileleri birlikte oyunlar oynayıp sohbet etme fırsatı bulurken, gün boyunca kahkahalar eksik olmadı. Çocukların yüzlerindeki mutluluk ve tebessüm etkinlik boyunca sürdü.

Tilkisüleymaniye Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte Belediye Başkan Yardımcısı Emre Halil Esenkaya, Belediye Meclis Üyesi Gökay Budak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İdris Avşar da ailelerle yakından ilgilenerek bu özel günde yalnız bırakmadı. Hep birlikte yenen yemeklerin ardından, engelli öğrenciler ve aileler birlikte halay çekerek eğlendiler. 

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız