Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Turgutlu Şoför Esnafı Gökhan Yörüyen ile devam

Turgutlu Şoför Esnafı Gökhan Yörüyen ile devam

Turgutlu Şoförler Odası’nın olağan genel kurulunda şoför esnafı istikrar ve güven mesajı verdi. Geçerli sayılan 793 oyun 475’ini alan mevcut başkan Gökhan Yörüyen, rakibi Ali Terzi’ye 157 oy fark atarak yeniden başkanlığa seçildi.

Turgutlu Şoför Esnafı Gökhan Yörüyen ile devam
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Görev süresi boyunca şoför esnafının sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımı, samimi diyalogları ve sahadaki aktif çalışmalarıyla takdir toplayan Başkan Yörüyen, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini bir kez daha almayı başardı. Sandıktan çıkan sonuç, esnafın Yörüyen yönetimine duyduğu güveni açıkça ortaya koydu.

Seçim sonrası destekçileriyle birlikte zaferi kutlayan Başkan Gökhan Yörüyen, yaptığı kısa açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak,
“Bu sonuç, şahsıma değil şoför esnafımızın ortak iradesine verilen bir destektir. Yeni dönemde de tüm üyelerimizi kucaklayan, sorunları yerinde dinleyen ve çözüm üreten bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Turgutlu şoför esnafı, tecrübe, istikrar ve güvenin adresi olarak bir kez daha Gökhan Yörüyen dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız