41,2880 %0,26
48,4267 %0,45
4.838,10 % 0,31
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Yeni şube müdürü Hakan Gündüz göreve başladı

Yeni şube müdürü Hakan Gündüz göreve başladı

Manisa'nın Selendi ilçesine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Hakan Gündüz görevine başladı.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

1983 yılında Uşak'ın Eşme ilçesinde doğan Gündüz, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 2005 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Gündüz, aynı yıl Uşak'ın Ulubey ilçesinde öğretmenlik görevine başladı.
2009 yılında Denizli'ye atanan Gündüz, görevde yükselme sınavını kazanarak 2024 yılında Giresun'un Çamoluk ilçesine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Buradaki görevini bir yıl sürdürmesinin ardından Selendi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirildi.
Yeni görevine başlayan Gündüz, Selendi'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin eğitimine katkı sunmak için çalışacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *