Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Özel Elit Ege Anadolu Lisesi’nden Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik

Özel Elit Ege Anadolu Lisesi’nden Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik

Özel Elit Ege Anadolu Lisesi’nden  Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Manisa’da Özel Elit Ege Anadolu Lisesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenledi. “Lösemi Değil İyilik Bulaşır” sloganıyla gerçekleştirilen programda öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir araya gelerek lösemiyle mücadele eden çocuklara destek mesajı verdi.

Etkinlikte, LÖSEV marşı hep birlikte söylenirken, öğrenciler tarafından gökyüzüne turuncu balonlar bırakıldı. Renkli görüntülere sahne olan programda, löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğu ve toplumsal farkındalığın önemine dikkat çekildi.

Okul Müdürü Bülent Tonoz, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada LÖSEV’e destek veren herkese teşekkür ederek, “Çocuklarımızın duyarlılığı bizleri gururlandırıyor. Lösemiyle mücadelede en güçlü ilacın sevgi ve dayanışma olduğuna inanıyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız