Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Asayiş Bahçesinde İntihar Etmek İsterken Kurtarılan Şahıs Hastanede Hayatını Kaybetti

Bahçesinde İntihar Etmek İsterken Kurtarılan Şahıs Hastanede Hayatını Kaybetti

Bahçesinde İntihar Etmek İsterken Kurtarılan Şahıs Hastanede Hayatını Kaybetti. Olay nerede ve nasıl gerçekleşti? 61 Yaşındaki yaşlı adamı kim buldu? İntihar etme sebebi ne?

Geçen cumartesi günü evinin bahçesinde kendini asarak intihar girişiminde bulunan ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan şahıs hastanede hayatını kaybetti. 


Sinop’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir vatandaş evinin bahçesinde kendini asarak intihar girişiminde bulunmuştu. Özlem Konutları Mevkisinde meydana gelen olayda, 61 yaşındaki D.A. evinin bahçesinde kendini iple asarak intihar etmek istemiş, o sırada çevrede bulunan inşaat işçileri tarafından kurtarılmıştı. Daha sonra D.A., olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edilip, Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Bir süredir bilinci kapalı olan D.A. tedavi gördüğü hastanede sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. D.A.'nın cenazesi Erfelek Merkez Camisinde kılınan öğlen namazının ardından Erfelek Merkez Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi.

İHA 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *