Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Asayiş Osmangazili kadınlar hemcinsleri için hediye anahtarlık üretiyor

Osmangazili kadınlar hemcinsleri için hediye anahtarlık üretiyor

Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından el emeğiyle üretilen anahtarlıklar, Osmangazili kadınlara hediye ediliyor.

 

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekmek için Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından oluşturulan Kadınlardan Kadınlara Anahtarlık Atölyesi’ne katılan kadınlar, Osmangazi’de yaşayan hemcinslerine hediye edilmek üzere anahtarlık üretiliyor. Saatlerce emek harcanarak büyük bir sabır ve özveriyle üretilen el emeği anahtarlıklar, göz kamaştırıyor. Hafta sonları bir araya gelen Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri saatlerce çalışarak yüzlerce hediyelik anahtarlık ortaya çıkarttı.

Her anahtarlığın, kadınların birbirine uzattığı destek elini ve görünmeyen emeklerini simgelediğini ifade eden Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevgi Baysal, “Bir düğümle başlayan dayanışma, bir hediyeyle devam ediyor. Bu atölyede ellerimizle hem kendimiz hem de ilçemizdeki diğer kadınlar için küçük ama anlamlı bir hediye hazırlıyoruz. Her bir düğüm, bir kadınla kurulan dayanışma bağına dönüşüyor Bu atölyede hem birlikte üretmenin keyfini yaşıyor, hem de ilçemizdeki bir başka kadına armağan edilecek anlamlı bir hediye hazırlıyoruz” dedi.

Anahtarlık üreten Osmangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlar, “Bu anlamlı projenin içinde olmaktan çok mutluyuz. Burada hem kendimiz hem de hem de ilçemizdeki başka bir kadın için küçük ama anlamlı bir hediye hazırlıyoruz. Burada çalışırken yorulmuyor, aksine büyük keyif alıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *