Manisa Manşet Gazetesi Asayiş Otobüsün Altında Kalan 4 Yaşındaki Zeynep Bebek Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı

Otobüsün Altında Kalan 4 Yaşındaki Zeynep Bebek Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı

Otobüsün Altında Kalan 4 Yaşındaki Zeynep Bebek Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı . Kazaya ne sebep oldu? Olayla ilgili son durum ne?

Otobüsün Altında Kalan 4 Yaşındaki Zeynep Bebek Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı
Okunma Süresi: 1 dk

Ankara’da servis otobüsün altında kalarak hayatını kaybeden 4 yaşındaki Zeynep Bülbül, toprağa verildi.
Olay, Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 yaşındaki Zeynep Bülbül, ailesiyle birlikte otomobillerinden indikten sonra yola çıktı. Minik kıza o esnada yoldan geçen ve işçilerin taşındığı belirtilen servis otobüsü çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otobüsün ezdiği minik kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Bülbül’e çarpan sürücünün ise gözaltına alındığı öğrenildi.
Gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı
Zeynep Bülbül için Sincan’da yer alan Cimşit Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Minik kızın cansız bedeni namazın ardından gözyaşları arasında defin alanına götürülerek toprağa verildi.

İHA 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız