Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Genel AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Kübra Dindar Demiray’dan 17 ilçeye ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Kübra Dindar Demiray’dan 17 ilçeye ziyaret

Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr.

Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. E. Kübra Dindar Demiray, il genelindeki tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Demiray, “Çok değerli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik, seçimlerle ilişkin istişarelerde bulunduk, desteklerini istedik. Tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye’nin 3 kadın il sağlık müdüründen biri olan ve geçen hafta Bitlis’teki görevinden ayrılarak memleketi Manisa’dan AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Uzm. Dr. E. Kübra Dindar Demiray, kısa süre içerisinde yüzlerce kilometre yol kat ederek, 17 ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. İlçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle istişarelerde bulunan Demiray, “Kurulduğu günden bu yana ülkenin kalkınması yolunda büyük başarılara imza atan AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yine önemli bir seçime giriyor. Ben de kamudaki görevimden ayrılıp, bu kutlu davanın bir parçası olmak ve Manisa’yı Ankara’da temsil etmek üzere aday adaylığı başvurumu yaptım. Aldığım yoğun destek mesajları karşısında mutlu ve gururluyum” dedi.

Manisa’ya yeni yüzyılda modern projeler
İlçe teşkilatları ziyaretlerinde partilileriyle bir araya gelerek, Cumhuriyetin yeni yüzyılında Manisa özelinde yapılacak uzun vadeli ve önemli projelerini paylaştığını anlatan Demiray, “İlçelerde teşkilat yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve partililerimizle bir araya geldik. AK Parti olarak çok büyük işler yapmışız ancak daha yapılması gereken, bizim hayallerimizi süsleyen nice projelerimiz de var. Kadim medeniyetlerin beşiği olan şehzadeler kenti güzel Manisa’mıza milletvekili olarak hizmet etmek nasip olursa, genç ve deneyimli bir kadın bürokrat olarak bugüne kadar elde edilen başarıları daha da ileriye noktaya taşımak için çalışacağız. Yeni yüzyıla yakışan modern projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu istikamette tüm hemşehrilerimin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *