Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Genel Manisa’nın dev adamları liderlik koltuğunda

Manisa’nın dev adamları liderlik koltuğunda

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Fethiye Belediyespor’u deplasmanda iyi bir oyunla mağlup etmeyi başardı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Fethiye Belediyespor’u deplasmanda iyi bir oyunla mağlup etmeyi başardı. Zirve yolunda rakiplerinin kaybetmesini iyi değerlendiren Manisa’nın Dev Adamları 17’nci haftanın sonunda liderlik koltuğuna oturdu. Maçın ardından Başantrenör Ceyhun Cabadak ve takımın yıldız isimlerinden Mustafa Baki Görür açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi 17’nci haftasında deplasmanda Fethiye Belediyespor’a konuk olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ortaya koyduğu üstün mücadele ile karşılaşmadan 83-66’lık skorla galip ayrıldı. Son 11 maçın 10’unu kazanan ve zirve inadını sürdüren yeşil-beyazlı takım, 17’nci hafta sonunda ligde liderliğe yükseldi. Maçın ardından Başantrenör Ceyhun Cabadak ve Mustafa Baki Görür Fethiye Belediyespor mücadelesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

KOCAELİ MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Başantrenör Ceyhun Cabadak, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, “Hem oyuncularımı, hem de teknik ve idari ekibimizi tebrik ediyorum. Çok değerli bir maç kazandık. Çok önemli bir deplasman maçı kazandık. İlk devre rakibin kolay sayılarına, hızlı hücum sayılarına eşleşmede problem yaşadığımız için engel olamadık. Üçüncü çeyrekten itibaren buna dikkat ettik. Daha iyi fast-break müdafaası yaptığımızı düşünüyorum. Topu hücumda iyi paylaştık. 15 tane ofansif ribaunt verdik. Bu bizim için kötü bir gösterge. Kazanırken de belirli dersler çıkarmak gerekiyor. Aynı hataları tekrar etmemek lazım. Önümüzdeki Cumartesi Kocaeli’ye karşı çok önemli bir deplasman maçına daha çıkacağız. Bu maçı unutup bütün gücümüzle Kocaeli maçına hazırlanacağız. Fethiye’ye de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

HEDEF LİG ŞAMPİYONLUĞU

Mustafa Baki Görür de çok önemli bir maçı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Dün rakiplerimiz kaybedince kazanmamız durumunda lider olacaktık. Uzun zaman sonra lider olmak ekstra bir motivasyon oldu bugün. Maça aslında iyi başladık. Özellikle ilk periyotta hücum tarafında çok iyiydik. İkinci periyot biraz durgunluk yaşadık ve kolay sayılar yedik. Üçüncü periyot gerçek kimliğimizi ortaya koyup, rakibimizi 10 sayıda tuttuk. Bu da maçın kırılmasında bize yardımcı oldu. Önemli bir deplasman galibiyetiydi. 13 maç kaldı. Adım adım, maç maç giderek sezon sonu ligi zirvede bitirmek istiyoruz. Fethiye’ye de kalan maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *