Milli Savunma Bakanlığı, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucu yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 3’üncü Komando Tugayı Komutanlığınca 13 Şubat tarihinde, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan, Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel derhal Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlandı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.İHA
Okunma Süresi: 1 dk
2026 YKS Ek Tercih Ne Zaman? ÖSYM Başlangıç ve Bitiş Tarihlerini Açıkladı
#Gündem / 16 Eylül 2026
17 Eylül 2026 Hava Durumu! Meteoroloji’den Kuvvetli Sağanak ve Sel Uyarısı
#Gündem / 16 Eylül 2026
Yorumlar