Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2421.0
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62130.41$

Değiştim diyebilmek!

20 July 2022, Wednesday 15:10

Değişimden  korkar mısınız ya da değişmekten ? Peki değiştirmekten…

Kulağa pek hoş gelmiyor gibi... Fakat ‘’ değişim ‘’ kötü bir kavram olarak algılanmamalı. Değişmek istediğiniz, istediğimiz her yaşta değişebiliriz. Yaşanan olaylar, hayata bakış açımız değişmeyi etkileyen unsurlardır kendimce. Fakat bazen bir anda eser değişmek . Hiçbir şey olmamıştır hatta o güne kadar dahi  kendinizde yapacağınız o değişimi hiç düşünmemişsinizdir bile .

Ben değiştim…

Değiştim ben diyebilmek birazda  öğrendim demek değil mi?  Geçen gün ufak bir değişim yaşadım bu fiziksel bir değişimdi. Bence güzelde oldu. Lakin insanlar bazen keskin bir değişim de yaşayabilir. işte tam da bu noktada etkili olan yaşadığı olaylar oluyor. Yaşadığı olumsuz olaylardan sapa sağlam çıkan ,değişen ama yolunu güzelleştiren o insanları takdir ediyorum. Değişen ama karşılarına çıkan her insana örnek olan, yaşadıkları olumsuz olaylara pozitif bakıp hayatlarını güzelleştiren o insanlar…

Bir de kendilerini iyileştirmek yerine hayatlarına giren insanları değiştirmek isteyen insanlar var. Ben onu değiştiririm diyen. İçten gelmeli güzel duygular. Birilerinin hayatına dokunmak istiyorsak bunun yöntemi bu olmamalı.  Hem bir insan hemen değişebilir mi? Değişmesi gerekiyorsa dahi bunu kendisi de fark etmeli değil mi? Bu girişim sadece değiştirmek isteyen kişiyi yorar.

Yaşadıkların , hayatına kattıkların , hataların ve başarıların hepsi senin değişmeni sağlayacak. Umarım bu değişimler yüzünü gülümsetir ve iyi ki değiştim diyebilirsin.

Olumsuzlukları güzelleştirip daha nice güzel değişimlere…

Eski o sana sevgiyle….

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.