Türkiye’nin en köklü spor fakülteleri arasında yer alan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde 2023-2024 özel yetenek sınavları tamamlandı. 14 Ağustos’ta başlayan yetenek sınavlarına 3 binden fazla aday 180 öğrenci arasında yer almak için kıyasıya mücadele etti.
Üç gün süren sınavların ilk iki gününde erkekler, son gününde ise kızlar yarıştı. Adaylar parkuru tamamlamak için büyük mücadele verdi. Arkadaşları da onları destekledi. Spor Bilimleri Fakültesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü, Rekreasyon Bölümü bulunuyor.
DEKAN’DAN TEŞEKKÜR
Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, “Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak bu yıl 180 öğrenci alacağız. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz Özel Yetenek Sınavı tamamlandı. Bu yıl yoğun bir başvurunun olduğunu gördük. Türkiye’nin en köklü spor bilimleri fakültesi olarak yoğun başvurulardan dolayı çok mutluyuz. Bizi tercih eden ve sınava giren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. CÜNEYT HASÇELİK