AK Parti Manisa İl Tanıtım ve Medya Başkanı Emre Şener, Manisa’nın belediyecilik hizmetleri noktasında İzmir’in çok daha ilerisinde olduğunu belirterek, “Manisalılar yanı başımızdaki İzmir’e baksın. Belediyecilik adına neredeyse bir şey yok. Büyükşehir Belediyemiz, gidemeyen vatandaşlar için bir otobüs seferi ile İzmir’deki bu durumu rahatlıkla Manisalılara gösterebilir.” dedi.
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Emre Şener, Manisa Manşet Gazetesi, Hür Işık Gazetesi ve manisamansetgazetesi.com’u ziyaret etti. Çalışanlar ile bir araya gelen Emre Şener, gazetelere ve manisamansetgazetesi.com’a tarafsız yayınları için teşekkür etti. Basının halka doğru bilgiyi ulaştırma noktasında önemli bir yeri olduğunu kaydeden Emre Şener, bu yönde yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu ifade etti. Şener, Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak yerel seçim çalışmalarının il genelinde yoğun şekilde devam ettiğini belirtirken, 31 Mart günü Manisalı vatandaşların özgür iradeleriyle en doğru seçimi yapacaklarına inandıklarını ifade etti.
“CUMHUR İTTİFAKI İLE GÜCÜMÜZ ARTTI”
AK Parti’nin 20 yıldan fazla süredir halkın tercihi ile iktidarda olduğuna işaret eden Şener, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’de değil tüm dünyada sevilen bir lider. Biz de onun davasında yer alan kişiler olarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti ile gelen hizmetlerin tarihte bir örneği yok. Bunu yerel belediyecilikte de görüyoruz. Gücümüz Cumhur İttifakı ile daha da arttı. Manisa’da özellikle Cumhur İttifakı adayları seçime damgasını vuracak. Adaylarımız belediye başkanlıklarını kazanarak bu hizmetleri daha da ileriye taşıyacak.
“İZMİR, MANİSA’NIN ÇOK GERİSİNDE”
Yapılan yatırımlar ortada. Manisalılar yanı başımızdaki İzmir’e baksın. Hizmet adına neredeyse bir şey yok. Yağış sonrası yollar adeta göle dönüyor. Manisa Büyükşehir Belediyemiz gidemeyen vatandaşlara bir otobüs seferi ile İzmir’deki bu durumu rahatlıkla anlatabilir. En başta alt yapı ve üst yapı adına çok gerideler. Cumhur ittifakı yönetimindeki Manisa hizmette İzmir’in çok ilerisinde. Belediye başkanlarımızın yeni projeleriyle eksikliklerimiz önümüzdeki dönemde sona erecek.”
MİNE BADAN