Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Aşırı yağış sel ve su baskını sonuçlarının durum tespiti devam ediyor

Aşırı yağış sel ve su baskını sonuçlarının durum tespiti devam ediyor

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Manisa’da 27-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşen aşırı yağış sel ve su baskını sonuçlarının durum tespit çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: CÜNEYT HASÇELİK
Okunma Süresi: 1 dk

Sahada gerçekleşen tespit çalışmalarına İl Müdürü Mehmet Karayılan bizzat katılarak yerinde incelemelerde bulundu. Ayrıca İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, Şube Müdürleri, 17 İlçe Müdürü ve teknik personelleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Karayılan, “Etkili olan aşırı yağışlardan kaynaklı, bazı ilçelerimizde nehir ve çay kenarlarında sel ve su taşkınları yaşanmıştır. Bölgemizde ara ara yağışlar halen devam etmektedir. Aşırı yağışlardan etkilenen arazilerde, teknik personellerimiz tarafından kontrol ve durum tespit çalışmaları hassasiyetle devam etmektedir. Yağışlardan etkilenen vatandaşlarımıza ve üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, afetsiz bir üretim sezonu diliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *