Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Başkan Balaban şampiyon sporcuları kutladı

Başkan Balaban şampiyon sporcuları kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediyespor'un güreş, halk oyunları ve judo dallarında madalya ve kupa kazanan sporcularını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Yunusemre Belediyespor'un Türkiye şampiyonalarında başarıdan başarıya koşan güreş, halk oyunları ve judo dallarındaki sporcuları, Yunus Emre Kültür Park'ta düzenlenen programda bir araya geldi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da, organizasyona katılarak sporcu ve antrenörleri tebrik etti. Tüm ekibe Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca ve Kulüp Başkanı Bülent Kanik ile birlikte teşekkür belgelerini takdim eden Başkan Balaban, amatör spora verdikleri önemin meyvelerini fazlasıyla aldıkları için gururlu olduklarını söyledi.


Sporcunun yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Balaban, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz ilk günden beri Yunusemre Belediyesporumuzla birlikte, 'amatör sporlara öncelik vereceğiz' dedik. 'Spor sadece futboldan ibaret değildir' dedik ve bunun meyvelerini fazlasıyla aldık. Bizler için önemli olan spor yapmaktır. Spor yapan herkes başarılıdır. Çünkü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözü, bunun en temel örneğidir. Sizler bunu en iyi şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Özellikle de Manisa'ya, Yunusemre'ye ve ülkemize birçok başarılı sonuçlar alarak madalyalar, kupalar getirdiniz. 'Spor kardeşlik, sağlık ve ahlaktır.' felsefesiyle hareket ederek spora önem vermeye devam edeceğiz. Başarıda emeği geçen sevgili sporcularımızı ve onları yetiştiren saygıdeğer antrenörlerimizi canı gönülden kutluyorum."

Başarılarıyla Manisa’nın gururu oldular
Yunusemre Belediyespor güreşçileri, Sivas'ta düzenlenen Minikler 10-11-12-13-14 Yaş Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 9 madalya kazanırken, U10 yaş kategorisinde ise takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. Halk oyunları ekibi ise Şanlıurfa'da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 2.si olmayı başardı. Judocular da Kütahya'da yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda üç madalyayı Manisa'ya kazandırdı. Ayrıca judocular büyükler, gençler ve ümitlerde ise elde ettikleri madalyalarla Manisa'nın gururu oldu.

HABER: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *