Etkinliğe Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya da katılarak mezunlarla sohbet etti, hatıralar tazeledi. Program Has Mehter Takımı'nın gösterisi ve marşlarıyla başladı. Ardından Sındırgı’da görev yapan Feyzullah Cötel Hoca Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.
Etkinlikte Demirci İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Veli İlkdoğan ve Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Dağlar günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptı. Ardından okul öğrencilerinden oluşan ekip, Ümit Avcı yönetiminde “Gönül Harmanı” isimli konser verdi. Konser katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

ESKİ DOSTLAR BİR ARAYA GELDİ
Buluşmanın sonunda Dernek Başkanı Veli İlkdoğan tarafından Belediye Başkanı Erkan Kara’ya çiçek takdim edildi. Okul Müdürü Mehmet Dağlar da katılımı dolayısıyla Başkan Kara’ya teşekkür etti. Etkinlikte geleneksel olarak keşkek ve helva ikramı yapıldı. Katılımcılar, uzun bir aradan sonra dostlarıyla yeniden buluşmanın sevincini yaşadı. Birlikte sohbet eden, eski günleri yad eden mezunlar, bu anlamlı etkinliğin her yıl düzenli olarak tekrarlanmasını istediklerini dile getirdi. Organizasyonun başarılı geçtiğini belirten katılımcılar, emeği geçen herkese teşekkür etti.
HABER MERKEZİ –
FOTOĞRAF: SADIK DOĞRAMACI