Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Fahrettin Er’den Gülşah Durbay’a şifa ziyareti

Fahrettin Er’den Gülşah Durbay’a şifa ziyareti

Manisa’da “Manisa’nın Doktoru” olarak tanınan Dr. Fahrettin Er, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı makamında ziyaret ederek, sağlık sorunlarıyla mücadele eden Başkan Durbay’a kolostrum (ağız sütü) hediye etti. Ziyaret, hem duygusal hem de anlamlı anlara sahne oldu. Dr. Fahrettin Er, Başkan Durbay’ın sağlık sürecinde moral vermek ve destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle bilinen kolostrumu (ağız sütü) Başkan’a takdim etti.
Ziyaret sırasında konuşan Dr. Er, “Bugün sevgili başkanımız Gülşah Durbay’ın yanındayım. Çok sayıda takipçim kolostrumun, bilinen tedavilere ek olarak bağışıklık sistemini güçlendirme amacıyla kullanılmasını önerdi. Ben de bu değerli sütü başkanımıza ulaştırmak istedim. Başkanımız bu sütleri içtikten sonra çok daha sağlıklı olacak, buna gönülden inanıyorum” dedi.
Başkan Gülşah Durbay ise anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok teşekkür ediyorum. Ben de bir gıda mühendisi olarak kolostrumun faydalarını biliyorum. Sütleri bana ulaştırdığınız için çok teşekkür ederim, inşallah şifa olur” ifadelerini kullandı.

 

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *