Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Hilal Apaydın'dan duygulandıran video: Kanser değil, hep birlikte biz kazandık

Hilal Apaydın'dan duygulandıran video: Kanser değil, hep birlikte biz kazandık

İzmir’de 9 aydır lösemi tedavisi gören 26 yaşındaki Manisalı Hilal Apaydın’ın biyopsi sonuçları temiz çıktı. Tedavi sonrası taburcu edilen Apaydın, destek veren belediye başkanları ve tüm hayırseverlere teşekkür ederek, “Bu hastalığı birlikte yendik” dedi.

KAYNAK: CÜNEYT HASÇELİK
Okunma Süresi: 2 dk

İzmir'de özel bir hastanede 9 aydır Lösemi (kan kanseri) ile mücadele eden Manisalı 26 yaşındaki Hilal Apaydın ve ailesi biyopsi sonuçlarının temiz çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşıyor.  Tedavi sonrası eve çıkan Hilal Apaydın, yeni bir video paylaşarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Besim Dutlulu’ya, rahmetli Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’ya, maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür etti.

Hilal Apaydın, “Merhaba ben Hilal Apaydın. Bundan tam 9 ay önce lösemi tanısı almıştım. Bugün tedavi olduğum hastaneden bayram masasıyla çıktım. Sonuçlarımın temiz gelmesi, biyopsi sonucum kanseri yendiğim göstergesi. Bu süreçte yanımda olan değerli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Besim Dutlulu’ya, rahmetli Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a, Tarkan Bey'e, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’ya, bizi hastaneye götürüp gelen Nevzat abime, Yüksel abime, çok seviyorum kendisini. Buradan çok teşekkür ediyorum kendisine. Demirci halkına, değerli köylülerimize hepsinden Allah razı olsun. Duasıyla, maddi manevi destek olan, mesajıyla destek olan, moral olan herkese çok teşekkür ederim. Konuşamıyor olabilirim belki ama hepsi mutluluk ve sevinçten ve heyecandan. İyi ki varsınız. Sizler sayesinde bu hastalık yendim, güç buldum. Kanser değil, hep birlikte biz kazandık. İyi ki varsınız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *