İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı 4. Olağan İlçe Kongresi MAKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Gözde Aytaç 4. Olağan İlçe Kongresinde güven tazeledi. Kongrede konuşan İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Gözde Akçakın Aytaç, konuşmasında birlik, mücadele ve adalet vurgusu yaptı. Aytaç, “Tarihi yeniden yazacak cesaret mürekkebi, İYİ’lik güneşinin altında döktüğümüz alın teridir.” sözleriyle partililere seslendi.
Aytaç, konuşmasında Türk tarihinden örnekler vererek millî birliğe dikkat çekti. “Bizler, Mete Han’dan Atatürk’e uzanan bir tarih zincirinin temsilcileriyiz. Her türlü ihanetin bağrına hançer gibi saplanan kahraman bir milletiz,” diyen Aytaç, Türkiye’nin zor zamanlarında da İYİ Parti’nin milletin sesi olmaya devam ettiğini belirtti.
Partisinin kuruluşundan bu yana baskı ve iftiralara rağmen doğru bildikleri yoldan ayrılmadıklarını vurgulayan Aytaç, “Ne birinden ne diğerinden, sadece Türk Milleti’nden yanayız. Tarihin ve siyasetin doğru tarafında durarak kalbimizin pusulasını vatandan yana çevirdik.” dedi.
“Türklüğe Zehir Zerk Edemeyeceksiniz”
Konuşmasının bir bölümünde 22 Ekim 2024’te yaşanan gelişmelere değinen Aytaç, “Milli Mücadele’den bu yana Türklüğün bu denli aşağılandığı bir dönem yaşanmamıştır. Türk vatandaşlığı yerine ‘Türkiyelilik’ kavramını yerleştirmek isteyenler büyük bir ihanete ortak olmuştur.” ifadelerini kullandı.
Terörü meşrulaştırma çabalarına karşı sert bir dille tepki gösteren Aytaç, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun kararlı duruşunu hatırlatarak, “Bu ihanetin karşısında Sakarya Nehri’nin doğusundaki Türk Ordusu gibi duracağız. Başaramayacaksınız!” dedi.
“ŞEHZADELER İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Şehzadeler ilçesinde yaptıkları çalışmalardan da bahseden Aytaç, “Don felaketinde sahaya ilk biz indik, Sarıalan yangınında mağdur ailelerin feryadına koştuk. Çiftçilerimizin yanında olduk,” dedi. İlçenin deprem hazırlığı konusundaki eksikliklerine dikkat çekerek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla, vatandaşlarımızın can güvenliği önceliğimizdir.” diye konuştu.
Trafik, çevre, tarım ve yoksulluk konularında çözüm önerileri geliştireceklerini belirten Aytaç, “İYİ Parti olarak bunu yapacak liyakatli kadrolara sahibiz. Amacımız adaletin tesisidir.” sözlerini kullandı.
“GAYEM MENFAAT DEĞİL, İDEALDİR”
Kendi siyasi yolculuğuna değinen Aytaç, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk kadını omuzlar üzerinde yükselmeye layıktır.” sözünü hatırlatarak, “Siyasete bu sözün titrettiği bir yürekle başladım. Gayem, demokrasinin kaza yapmadan ilerlediği bir Türkiye’ye kavuşmaktır,” dedi. Ailesine, dava arkadaşlarına ve partililere teşekkür eden Aytaç, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Birlikte İYİ’yiz, birlikte başaracağız. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.”













