Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Yıl sonu gösterisine danslarıyla damga vurdular

Yıl sonu gösterisine danslarıyla damga vurdular

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Ören Köyü İlkokulunda düzenlenen yıl sonu gösterisinde öğrenciler halk oyunlarından roman dansına kadar birçok performans sergiledi. Programa katılan Kaymakam Fatih Bayram ve Belediye Başkanı Erkan Kara, gösterinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Yıl sonu gösterisine danslarıyla damga vurdular
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Demirci’ye bağlı Ören köyünde geleneksel olarak düzenlenen Ören İlkokulu Yıl Sonu Gösterisi, öğrencilerin sergilediği birbirinden güzel performanslarla büyük beğeni topladı. Yıl boyunca hazırladıkları gösterileri sahneleyen öğrenciler, yöresel kıyafetleriyle sundukları halk oyunları, step gösterisi, roman dansı ve bayrak gösterisiyle izleyenlere keyifli ve unutulmaz anlar yaşattı. Öğrencilerin sahnedeki özgüveni ve başarılı performansları büyük takdir toplarken, coşku ve mutluluk içerisinde tamamlanan programın sonunda İlçe Kaymakamı Fatih Bayram, Belediye Başkanı Erkan Kara yaptıkları konuşmalarda yıl sonu gösterisini hazırlayan okul öğretmeni Hatice Aydın'a, öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Aynı zamanda yıl sonu gösterilerinin başarılı olduğu ifade edildi.

KATILANLAR

Programa Demirci Kaymakamı Fatih Bayram, Belediye Başkanı Erkan Kara, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğurcan Şahin, İlçe Millî Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız