Manisa Manşet Gazetesi Politika Erdoğan, “Cumhur ittifakı olarak LGBT'yi tanımıyoruz” 

Erdoğan, “Cumhur ittifakı olarak LGBT'yi tanımıyoruz” 

Erdoğan, “Cumhur ittifakı olarak LGBT'yi tanımıyoruz”. AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonunda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede partililere seslendi. 

Erdoğan, “Cumhur ittifakı olarak LGBT'yi tanımıyoruz” 
Okunma Süresi: 2 dk


AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonunda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede partililere seslendi. 

Erdoğan, “Hakka ve millete hizmet sevdasına gönül veren herkes bedeniyle olamasa bile kalbiyle ruhuyla sevdasıyla bu salondadır. Bu sevda ülkemizin ve millerimizin devletimizin beka mücadelesinin adı olan Cumhur İttifakı'nın sevdasıdır. Bize haysiyetli hamiyetli asil bir millet olduğumuzu hatırlatan Manisa’nın, Şırnak'ın, Tunceli'nin, Zonguldak'ın sevdasıdır. Bu sevda Lefkoşa'dan Karadağ'a Medine'den Kazan'a kadar kader ortaklığı olan necip bir milletin sevdasıdır.  Kuruluşundan bu güne AK Parti'nin temsilcisi olduğu davaya, yürüttüğü mücadeleye ortak olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Cumhur ittifakındaki her bir kardeşimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Son dönemde oynanan en büyük oyunların tekmilinin birden sergilendiği 14-28 Mayıs seçimlerindeki gayretleri asla unutmayacağız. İnşallah 31 Mart 2024 seçimlerinde Türkiye yüzyılının muştusunu cümle aleme beraber ilan etmeye hazır mıyız? 


YENİ ANAYASA MESAJI
Güven ve istikrar iklimini tahkim etmek, insanımızın refahını artırmak başta olmak üzere, milletimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Milletimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Cumhuriyeti gerçek demokrasiyle kucaklaştıracak özgür ve sivil bir anayasayı ülkemize kazandıracağız. 


"BİZ LGBT'Yİ TANIMIYORUZ"
Biz LGBT tanımıyoruz. Kim LGBT'yi tanıyorsa onlar beraber yürüsün. Biz Cumhur ittifakı olarak da tanımıyoruz. Siyasi, sosyal, bireysel sapkın akımları destekleyerek milli bünyemizi, aile kurumumuzu yıkmayı hedef alan sinsi faaliyetlerin kökünü kurutacağız.


"BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"
Bir gece ansızın gelebiliriz' ikazının, vatanımızın bekasına kast eden alçakların yüreklerine saldığı korkuyu hiç eksiltmeyeceğiz” dedi.

CÜNEYT HASÇELİK

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız