Manisa
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,8536 %0,51
47,6904 %0,57
4.395,08 % 0,38
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Genel TOGG'u garaja çekti lüks makam aracıyla Anadolu turuna çıktı

TOGG'u garaja çekti lüks makam aracıyla Anadolu turuna çıktı

Tasarruf çağrılarının yapıldığı dönemde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, TOGG yerine değeri 32 milyon TL olduğu iddia edilen lüks makam aracıyla Anadolu turuna çıkması tepki çekti.

KAYNAK: Haberler.com
Okunma Süresi: 1 dk

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in tasarruf çağrılarına rağmen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın değeri 32 milyon TL olduğu iddia edilen lüks makam aracıyla Anadolu turuna çıkması gündem oldu.

TOGG GARAJDA, LÜKS ARAÇ YOLDA

Bakan Göktaş'ın, yerli otomobil TOGG makam aracını kullanmak yerine yüksek fiyatlı lüks aracı tercih ettiği öne sürüldü. Bu durum, sosyal medyada "Bakan Şimşek görmesin" yorumlarıyla paylaşıldı.

Bakan Göktaş'ın Lüks Makam Aracı Tercihi Gündem Oldu

KURUMLARA GENELGE GÖNDERİLMİŞTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla kamu kurumlarına gönderilen genelgede; deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtilerek, tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağı bildirilmişti. Söz konusu genelge kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarının, kendi bütçeleri veya tasarruflarındaki diğer kaynaklardan yapacakları yurt içi ve dışı harcamaları ile taşınır ve taşınmazların kullanılmasında genelgeyle belirlenen tedbirlere uymakla talimatlandırıldığı ifade edilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *