Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Çakmak kavgası kanlı bitti

Çakmak kavgası kanlı bitti

Manisa'da çakmak isteme meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, Sarıpınar Çok Amaçlı Etkinlik Salonu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, V.Y.'den çakmak isteyen bir grup genç arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada V.Y., vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheliler C.K. ve S.K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.K. tutuklanırken, S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *