Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren TBMM’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Müdürü Zeren gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ile de bir araya geldi. Toplantıda Manisa’nın sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik devam eden çalışmalar ve yeni yatırım başlıkları kapsamlı şekilde değerlendirildi. Toplantı sonunda iş birliğinin kararlılıkla süreceği vurgulandı.
Projelerin takipçisi olacağız
Akkal, Manisa’nın sağlık altyapısını daha da güçlendirmek için sahadan gelen talepler doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini belirterek, projelerin takipçisi olacaklarını kaydetti.
Zeren ve Heyetinden Değerlendirme
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren ile beraberindeki heyet, Manisa’da hayata geçirilecek yatırımlar için yürütülen istişarelerin verimli geçtiğini ifade etti. Zeren planlanan adımların vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve nitelikli erişimine katkı sağlayacağını dile getirdi.
Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren, Personel Hizmetleri Başkanı Alperen Akdinç ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Uçar’ı katılım sağladı.