Manisa
Parçalı az bulutlu
weather
22°

Bakan Koca'dan Manisa paylaşımı

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından evlerinde sağlık taraması yapılıyor.

Bakan Koca'dan Manisa paylaşımı

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından evlerinde sağlık taraması yapılıyor. Kan şekeri ve tansiyon ölçümü yapılarak, obezite, diyabet ve kanser taramaları hakkında bilgilendirilen vatandaşlardan engelli ve kısıtlı olanlarının evlerine gidilerek gerekli tedavileri yapılıyor. Uygulamadan memnun olan vatandaşlar hem sağlık personeline hem de devlete teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından  konuya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca, ''Manisa Alaşehir’de, arkadaşlarımız 72 mahallede sağlık taraması için görev başında. Taramada kan şekeri ve tansiyon ölçümü yapılıyor; obezite, diyabet ve kanser taramaları hakkında bilgi veriliyor, engelli ve yaşlıların tedavileri evlerinde yapılıyor. Devletimize teşekkür büyük.'' ifadelerini kullandıDETAY İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız