Manisa Çukurovalılar Derneği Başkanı ve Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkan yardımcılığı görevini yürüten İrfan Doruk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunusemre Belediyesi meclis üyesi aday adaylığı açıkladı. Aday adaylığı açıklaması MHP Yunusemre ilçe teşkilatında gerçekleşti. İrfan Doruk’un Meclis üyesi aday adaylığı açıklaması miting havasında gerçekleşti.
MHP Yunusemre ilçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, MHP hem genelde hem yerelde çalışmalarına devam ettiğini belirterek tüm meclis üyesi aday adaylarına başarılar diledi.
YUNUSEMRE'YE MANİSA'YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM
MHP Yunusemre Belediyesi meclis üyesi aday adayı İrfan Doruk ise, "Türkiye Cumhuriyeti ne zaman dara düşerse MHP ve ülkücüler her daim göreve hazır olmayı başarmışlar. Bizlere görev verildiği anda her zaman göreve hazırız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin doğduğu büyüdüğü topraklarda, gezdiği sokaklardan geldim. Manisa'da görev yapıyorum Manisa'ya doyduğum memleketime hizmet etmek istiyorum. Ben doyduğum topraklara, doyduğum topraklarda yaşayan insanlara, Yunusemre'ye Manisa'ya hizmet etmek istiyorum" dedi.
Başkan Ergün’e teşekkür
Doruk konuşmasının devamında ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. İrfan Doruk, "Cengiz Ergün Başkanımız hizmetleri vatandaş tarafından takdir ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi din, dil ve ırk ayırmadan hizmetleri gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor" şeklinde konuştu. CÜNEYT HASÇELİK