Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Manisalılar evladını uğurluyor

Manisalılar evladını uğurluyor

Evinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için belediye önünde tören düzenlendi.

Okunma Süresi: 1 dk

Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, belediye başkanları, partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Törenin ardından Zeyrek'in naaşı Hatuniye Camisi'ne götürüldü. Burada kılınacak öğle namazının ardından naaşı törenle Cumhuriyet Meydanı’na götürülecek. Zeyrek'in cenaze namazı Cumhuriyet Meydanı'nda kılınacak.

Cenaze namazından sonra Zeyrek'in cenazesi, Şehzadeler ilçesi Çatal Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek. Taziyeler ise Cumhuriyet Meydanı’ndaki Fatih Sergi Salonu’nda kabul edilecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *