41,6212 %0,23
48,7467 %0,44
5.178,09 % 0,23
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Rektör Kibar ÜAK Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi

Rektör Kibar ÜAK Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi

Ankara'da düzenlenen Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Toplantısına Manisa'yı temsilen Celal Bayar Üniversitesi(MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar katıldı. Düzenlenen toplantıda ÜAK Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçilen Kibar, yaşadığı mutluluğu ve ilerleyen dönemlerde üniversiteler arasında iş birliklerinin arttırılarak öğrencilerin nitelikli eğitime kavuşturulacağına değindi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Ankara'da düzenlenen Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Toplantısı'na katıldı. Toplantının sonunda yapılan seçimle Rektör Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

Önümüzdeki dönemde üniversitelerarası iş birliğinin güçlendirilmesi ve yükseköğretim alanında ortak çalışmaların artırılması yönünde görev üstlenecek olan Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Üniversitelerarası Kurul, yükseköğretim sistemimizin en önemli yapı taşlarından biridir. Bu kurulda yeniden görev almak benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Önümüzdeki dönemde üniversitelerimiz arasında iş birliğini daha da güçlendirmek, akademik gelişimi desteklemek ve gençlerimizin nitelikli eğitimine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak bilgi üreten, araştırmalarıyla topluma katkı sağlayan ve öğrencilerimizin geleceğini şekillendiren bir vizyonla hareket ediyoruz. Bu vizyonu, ÜAK çatısı altında diğer üniversitelerimizle paylaşarak ülkemizin yükseköğretim politikalarına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *