Manisa
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63943.7$

KORKUNÇ VAHŞET !

10 November 2023, Friday 11:05

Netanyahu isimli, insan görünümündeki şeytan bir yaratığın öncülüğünde ve onun yoldaşlarınca, Amerika’ya sırtını dayayıp, dünyada benzeri yaşanmamış bir katliam sergileniyor!

            Mâzide peygamberlerini bile öldüren bu uğursuz millet bugün, kendi elleriyle bozup değiştirdiği Tevrat’larına dayandırarak bu cinayetleri işliyorlar... Hem de koca dünyanın gözleri önünde!

            Savunma Bakanları; Tevrat’ın 15. suresine göre bu soykırımı uyguladıklarını söylüyor.. Şu uydurulmuş surenin ayetine bakınız:

            “Şimdi vur.. düşmanlarına saldır..Düşmanlarının kendilerini, yaşlılarını, kadınlarını, çocuklarını emzikli bebeklerine kadar... Hayvanlarını, öküzlerini, keçilerini, koyunlarını, tavuklarını, evlerini ve her şeyi yok et!”

            İsrail’li haham Y.Rauven de bu âyeti sosyal medyada açıklamaktan çekinmedi...

            İşte, örümcek kafalı yobaz ve sapık Yahudi bir din adamı!

            Mazlum Filistinlilerin ‘AH’ları yerde kalmayacak; tez zamanda Allah zâlim İsrail’in cezasını verecektir!..

            Hamas’ın başta yanlış davranışı, çılgınlığı, İsrrail’in eline koz vermiş ve saldırılarına gerekçe olmuştur.. Ama bu gerekçe aslâ haklı değildir! İsrail, Hamas’ın tepesine bomba yağdırsaydı, bir ölçüde haklı ve makul karşılanabilirdi. Ancak; savaş ahlâkını ve kurallarını hiçe sayarak, sivil yerleşim yerlerini, okulları, ibadethaneleri, hatta hastaneleri bombalayıp, 8 bine yakın masum insanı öldürmesi (bunların üç bin kadarı çocuk) ve 15 bin civarında insanın yaralanması görülmemiş bir zulüm ve vahşettir.. bir SAVAŞ SUÇUDUR!

            Gazze’de yüz binlerce insanı aç- susuz, ilaçsız bırakmak ve yardımların önünü kesmek eşi-benzeri görülmemiş bir vicdansızlık örneğidir!..

            Netanyahu’nun zâlimliği, tarihteki büyük zâlimleri bile geride bırakmıştır...

            Kanaatımca bu İsrail Filistin savaşı, bir turnusol kâğıdı gibi; hem ülkemizde ve hem de dünya insanlık âleminde, iyilerle kötüleri ayrıştırmakta; İsrail şeytanının yanında olanlarla, hakkın, doğrunun yanında olanları ortaya çıkarmaktadır...

            2009 yılında İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu panelinde o gün Başbakanımız olan Sn. Tayyip Erdoğan’ın, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e; “siz öldürmeyi iyi bilirsiniz.. siz çocuk katilisiniz” dediğini hatırlarsak, bugünkü yaşanan tablo ile, o sözün doğruluğu ve haklılığı daha iyi anlaşılır!..

            Dünya insanlığı, şu an bu büyük krizin muhatabıdır... Yaşanan insanlık dramına kimse bigâne kalamaz! Temennimiz; bu büyük krizin, barışa yönelmesi ve az zararla atlatılmasıdır...

            Bu olay, çok yönlü, çok bilinmeyenli bir denklem gibi gözüküyor..  Biz Türkiye olarak, bu denklemi doğru çözmek ve isabetli adımlar atmak durumundayız. ALLAH, YÖNETİCİLERİMİZE  BASİRET VERSİN VE YANLIŞ YAPTIRMASIN! Meselâ; Amerika başta olmak üzere Türkiye düşmanlarının asıl hedefi biziz... Türkiye’nin bu savaşa müdahil olması, onların gizli planlarının ekmeğine yağ sürmektir ve Orta doğuyu kan gölüne çevirmektir!

            Ülkemiz açısından doğru politika; politik manevralarla barışı ve ateşkesi sağlamaktır. Hukuk Profesörü Ersan Şen’in dediği gibi, İsrail’i barış masasına sadece Türkiye oturtabilir...

            Görelim, “Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler” Bu büyük olayın arkası hayır olur inşallah!..

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.