Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2397.6
  • BIST
    10238.26
  • BTC
    61448.69$

2023'ün GETİRECEKLERİ...

09 January 2023, Monday 09:16

Aslında sadece, insan icadı yıl sayısı olduğunu idrak edene kadar mahmur mahmur dolaşırken, kışın ortasında iklim değişikliğinin size ironik de olsa hediye ettiği saf güneşin aydınlığında, henüz uyanamamış beyin hücrelerinden, ‘Bu yıl böyle hep aydınlık geçsin bari’ der dururuz.

Lakin, başladığınız yılın ilk günü ve sonrakilerde, öğrenilmiş çaresizliklerin tuhaf sarmalında yıpranmış yolunuza devam edeceksiniz.

Zira her gününü değiştirecek senin mücadelene bağlı ,değişim yılda değil sende olacak yoksa yine aynı olan herşeyi göreceksiniz.

İnsanlık değişmezse yalan söylemek sıradan ve önemsiz bir davranış biçimi olmaya devam edecek.

Asolan hayatta kalmaktır Yalan, birilerine galibiyet getiriyorsa ‘ne âlâ’dır diyecek.

Kim bilir? İnsanlar çaresizlik içinde kral peşinde olmayı hedeflediği için yalan ve yalakalık dayanak noktaları olmakta..

Sosyal medyada cahillerin, kötücül ruhların özgürce ve şişmiş özgüvenleriyle yazdıkları yalanlar yüzünden kötülük yayılmaya devam edecek.

Yeni olan bir yıl sizi değiştirmez. Sizi değiştirecek olan; yeni bir düşünme biçimi ve yepyeni bir bakış açısıdır…”

Rahatlığınızın üstüne yayılmayacaksınız, konformizm denir buna. Fırsatçılıktan medet ummayacaksınız, oportünizmdir bu. İdare etmeye çalışmayacaksınız, pragmatizm denir, hayatınızı değiştirmenize engel olur. Hayatınızı öyle değiştiriniz ki, size istemediğiniz şeyleri yaptıramasınlar. 

Unutmayınız, değiştiremediğininiz şey sizi değiştirir.

2023 Türkiye Yüzyılında hepimizin yılı olsun...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.