Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2416.4
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62463.58$

31 Mart'ta Manisa'da ne olacak?

16 March 2024, Saturday 16:12

Güzel ülkem seçimlere doğru ilerlemekte. 31 Mart Pazar günü tüm şehirlerde yeni başkanlar veya mevcut başkanlar tekrar seçilecek. Manisa’da neler olacak herkes için merak konusu. Bazı kısım büyükşehir başkanının mevcut başkan seçileceğini bazı kısım ise tamamen değişeceğini söylüyor.

Peki sizce Manisa’da  ne olacak?

Özgür Özel’in memleketi Manisa’da Ferdi Zeyrek mi başkan olacak yoksa   3'üncü kez Belediye Başkanlığına seçilen Cengiz Ergün mü?

Cengiz Ergün seçim çalışmaları için gittiği ilçelerde,  merkezde tepki aldığı söylenirken bazıları da  Cengiz Ergün’ü başkan yapacağız diyor.

Anketler ne kadar doğruyu gösterir bilemem lakin CNN’TURK’te yayınlanan programda  31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik düzenlenen anket çalışmasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının anket sonuçları dikkat çekmişti. Ankete katılanlar MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün %48,2 cevapla CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ise %35,1cevapla ön plana çıkarmıştı. Ben de herkes gibi 31 Mart’ta Manisa için değişim mi olacak yoksa mevcut başkanla devam mı edilecek ben de merak ediyorum…
Bunların yanı sıra halk kendine tanınan seçme hakkını kullanacak. Peki dikte edilmiş şekilde mi yoksa hür bir şekilde mi?

Kimisi oy kullanırken vicdanı rahat olacak kiminin  vicdanı sızlayacak kimisi de  sırf değişim için uzun süredir sürdürdüğü düşüncesini değiştirecek. Manisa için en hayırlısını istiyor ve daha gelişmiş Manisa’yı hayal ediyorum…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.