Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2418.8
  • BIST
    10269.06
  • BTC
    62099.65$

Covid-19'dan sonra bu da ne!

25 May 2022, Wednesday 14:49

Covid-19 salgınından dolayı 2 yılı aşkın süredir diken üstündeyiz. Pandemi döneminde çok sayıda yakınımızı , sevdiklerimizi kaybettik. Psikolojik , maddi ve manevi olarak çok fazla yıprandık. Bazılarımız depresyona girdi, bazılarımız sosyal yaşantıyı unuttu, bazılarımız da işinden oldu. Etkisi ise hala sürüyor. Her vaka düşüşünde çok sevindik sonra ise pandemiye alıştık.

Yaklaşık 2 haftadır pandeminin biteceği söyleniyordu. Psikolojik olarak tam rahatladık derken birden bire sosyal medyada rahatsız edici görüntülere denk geldim. Tüm haber siteleri bu virüsten bahsediyordu. Şaka mı ya biri biterken biri hemen nasıl başlayabilir? Dedim. Covid yeni bitecekti, atlatmıştık, her şey normale dönüyordu.

Ve Maymun Çiçeği virüsü alarmı!

Sen nerden çıktın … İnsanların psikolojileri tekrar bozuldu. Korku psikolojisine kapılıp  ikinci Covid mi geliyor dedik. Covid başlarında bilgili bilgisiz yayılan yorumlar Maymun Çiçeği Virüsünde de yapılmaya başlandı. Emin olmadığımız bilgileri yaymasak bu süreçte daha iyi olacak.

Yaza yeni girmişken güneşin enerjisiyle olumlu düşünmek istiyorum. Eski günleri aramayacağımız (pandemi dönemi) sevdiklerimize doyasıya sarılacağımız günler geldi. Korku enerjisinin yerini sevgi enerjisine bırakalım.

Ferah bir hayat ve yaz geçirmeniz dileğiyle…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.