Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2396.8
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    61133$

Düşüncelerimiz...

20 May 2022, Friday 14:39


Hz. Mevlana’nın da dediği gibi ‘‘Kardeşim sen düşünceden ibaretsin… Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenlik olursun.’’


Her insan et kemiktendir, sadece düşünceleri onu diğer insanlardan ayırır. İnsan düşünebildiği ölçüde insandır. Düşünceleri onun yaşamını ve kişiliğini doğrudan etkiler. İyi, güzel, olumlu ve pozitif her düşünce aynıyla karşılık bulur. Siz pozitifseniz etrafınızdaki insanlarda sizin pozitifliğinizden olumlu yönde etkilenir ya da etrafınıza hep pozitif insanları çekersiniz. Siz negatifseniz, yaydığımız olumsuz enerji etrafınızdaki insanları da olumsuz etkiler, gerer ve gerilen her şey gerileme dayanma gücünü aşınca kırılır. İnsanları kırmayınız ve insanların sizi kırmasına da müsaade etmeyiniz.


Hz. Mevlana’ya kulak verin, pozitif olun, iyi ve güzel düşünün, etrafınızda hep iyi, pozitif ve güzel insanların olmasına özen gösterin. Negatif olan, sizi geren, sizi üzen insanlardan uzak durun, onların sizin enerjinizi emmesine, sizi de kendileri gibi sinirli, üzgün, kederli yapmasına müsaade etmeyin.
Her dem sevgi ile, muhabbet ile, dostluk ile iyiliklerle ve güzelliklerle kalın..

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.