Manisa
08 May, 2024, Wednesday
  • DOLAR
    32.25
  • EURO
    34.69
  • ALTIN
    2393.6
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    62028.3$

Hayatta her şey mümkün! 

27 October 2022, Thursday 15:26

Kısa bir hikayeyle başlayalım..

Hintli bir adam suyun içinde zar zor ilerlemeye çalışıyormuş. Bu sırada yanına bir Akrep yanaşmış. Adam akrebi kurtarmak istemiş ve parmağını ona doğru uzatmış. Fakat akrep adamın bu hamlesinden sonra adamı sokmuş. Hintli adam bu duruma çok şaşırmış fakat yine de tekrardan parmağını akrebe doğru uzatmış. Akrep tekrar adamın parmağını sokmuş.

Bu olayı gören başka bir adam kendisini sürekli sokan bu akrebi kurtarmaktan vazgeçmesi gerektiğini söylemiş. Hintli adam buna şu şekilde cevap vermiş:

 -Akreplerin doğasında sokmak vardır. Fakat ben insanım. İnsanın doğasında ise sevmek vardır. Akrebin doğasında sokmak var diye kendi doğamda olan sevmekten mi vazgeçeyim?

Herkesin bir hikayesi vardır. Bu hikayeler hep Kahramanın bir yerde zorluklarla baş etmesi sonucu oluşuyor. Anlamlı, kıymetli ve o kahramana özel oluyor. Asla’lar, mümkün değil’ler havada uçuşuyor. Ama sonunda zafer mutlaka geliyor.

Senin hikayen ne? Kahraman hikayesinde hangi aşamada şuan? Kahramanın ne tip karakteristik özellikleri var? İnançlı mı mesela? Zafere ne kadar yakın yada uzak?

Bir düşünsene! Sen nasıl bir kahramansın hikayende?

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.