Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2404.4
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    61544.177$

Hedefime kavuştum

28 June 2022, Tuesday 14:50

Amaçsız  ve hedefsiz her insan ölü insan değil midir? Rutin olarak kendime uzun veya kısa süreli hedefler belirlerim . Yaşadığımı hissetmek için…   Fakat hiçbir amaç ve gayesi olmayan milyonlarca insan var. Bunların bir kısmı hedeflerine küsen bir kısmı da hedefin ne olduğunu bilmeyen insanlardan oluşuyor.

 Amaçsız yaşamak hayata karşı yapılmış bir ihanet değil mi?  Yarın olsun da hedef belirleriz demek bir yıkımdır. Hedefi belli olmayan bir gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. Uzun süreli hedefler stres yapar , yorar ama sonuca vardığımızda büyük bir oh çekeriz.  Bazı olumsuzluklar bizleri hedeflerimizden çevirmeye çalışacaktır. Amacı ve hedefi için yaşayanlar engeller, zorluklar , olumsuzluklar karşısında belki sendeleyeceklerdir lakin düşmeyip parlak bir başarıya imza atacaklardır.

 Bundan 3-4 ay önce bir hedef belirledim. Zordu ama imkansız değildi. Hedefime ulaşmam biraz zaman aldı, sonunda başardım. Hedefler küçük olsa da mutluluğu müthiş . Ya başaramasaydım ? Üzülürdüm ama pes etmezdim. Sonuçta başarı  merdivenlerini herkes elleri cebinde çıkmıyor. En son ne zaman bu kadar içten gülmüştüm?  Tabiri yerinde olacaktır ki ne zaman bu denli  eteklerim zil çalmıştı?

Hedefleriniz yorsa da peşinden gidin , pes etmeyin. Her hedefinize ulaştığınızda tadı başka mutluluklara kavuşacaksınız. Mutluluğuma benim kadar sevinen , sevinçlerini samimi bir şekilde bana aktaran , yanımda duran herkese sevgilerimle.

 Hedefinize kavuşacağınız en mutlu günler sizinle olsun.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.